Konuyla ilgili açıklama yapan Şube Başkanı Aziz Hakan Altun "Üyelerimiz ve ailelerinin katılımı ile bu yıl altıncısı odamız hizmet binasında gerçekleştirilen turnuvaya üyelerimiz aileleriyle birlikte katılım sağlamıştır. 15 yaş üstü büyükler ve çocuklar olarak 2 ayrı kategoride düzenlenen turnuva sonucunda; 15 yaş üstü kategorisinde Kutay AZKUR birinci olurken, H. Emre DURANSOY ikinci, Dede Can EVCEN ise üçüncü olmuştur.15 yaş altı kategorisinde Talha Esat AKYOY birinci, Yusuf ÖKÇE ikinci, Ahmet Emir DURSUN üçüncü olmuştur. Dereceye girenlere ve turnuvaya katılan diğer üyelere hediyeleri şube yönetim kurulumuz tarafından taktim edilmiştir.
Oda üyeleri arasındaki dayanışma ve dostluğu geliştirmenin amaçlandığı turnuvada ayrıca, yoğun çalışma temposu içerisinde beyinsel yorgunluğun atılarak bedensel zindeliğin kazanılması, daha önceki yıllarda olduğu gibi muhabbet ve dostluk ortamının tesis edilmesi de hedeflenmiştir.
Odamız, üyelerimize mesleğimizi ve toplumumuzu ilgilendiren her konuda destek olmaya dün olduğu gibi bugünden sonrada devam edecektir. Bütün meslektaşlarımızın Satranç Turnuvasına göstermiş oldukları ilgileri bizi mutlu etmiştir. Gücünü üyelerinden alan Odamızın her türlü organizasyonuna yoğun katılım sağlayan üyelerimize teşekkür ederiz." dedi.